Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، جلسه هم‌اندیشی در خصوص همکاری سه‌جانبه بین شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات ،استانداری یزد و شرکت سرمایه‌گذاری امید با حضور امیرحسین نادری مدیرعامل شرکت «ومعادن»، مهران فاطمی استاندار یزد و محمدعلی میرزاکوچک‌شیرازی مدیر عامل شرکت سرمایه‌گذاری امید برگزار شد.

در حاشیه این جلسه امیرحسین نادری با یادآوری حجم سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف معدنی و صنعتی در استان یزد، بر ظرفیت خوب این استان در حوزه‌های مختلف صنعتی تاکید کرد و گفت: بخش قابل توجهی از سرمایه‌گذاری ۲ شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات و شرکت سرمایه‌گذاری امید در استان یزد وجود دارد که شرکت معدنی و صنعتی چادرملو، شرکت آهن و فولاد ارفع، شرکت آهن و فولاد سرمد ابرکوه، شرکت کارخانجات تولیدی شهید قندی از آن جمله هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر عامل شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات با تاکید بر موقعیت مناسب استان یزد برای سرمایه‎گذاری، از همراهی و تعامل خوب مسئولان استانی و استانداری یزد با سرمایه‌گذاران و شرکت «ومعادن» خبر داد و گفت: شرکت «ومعادن» با توجه به رسالتی که نسبت به سهامداران خود و ماموریت‌هایی که در حوزه صنعت و معدن بر عهده دارد توسعه و ایجاد فرصت‌های سرمایه‌گذاری در استان یزد را در دستور کار قرار داده است و خوشبختانه با توجه به نگاه مثبت و حمایتی دولت و استاندار محترم یزد، اقدامات و تفاهم‌هایی در این زمینه انجام شده است.

وی نقش معادن و صنایع معدنی در ایجاد اشتغال پایدار، محرومیت‌زدایی و ثبات اقتصادی در جامعه را مهم توصیف کرد و افزود: با توجه به محدودیت‌های مالی دولت برای سرمایه‌گذاری در حوز‌ه‌های مختلف به‌ویژه حوزه معدن و صنایع معدنی، استفاده از ظرفیت بخش خصوصی امری اجتناب‌ناپذیر است؛ تجارب موفق همکاری و مشارکت شرکت‌های معدنی در تامین زیرساخت‌ها و نهاده‌های تولید در بخش معدن و صنایع معدنی همچون زیرساخت‌های تامین انرژی، آب و حمل و نقل، تامین ماشین‌آلات تا بازاریابی و توسعه بازارهای جهانی ضرورت استفاده از ظرفیت بخش خصوصی را تایید می‌کند و شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات با در نظر گرفتن افزایش درآمد حاصل از این سرمایه‎گذاری‌ها آمادگی لازم برای مشارکت و اجرای پروژه‌های مبتنی بر تمرکز بر کل زنجیره را دارد.

مهران فاطمی، استاندار یزد نیز ضمن تاکید بر نقش حوزه معدن در بخش‌های مختلف اقتصادی، راهبرد استانداری یزد را همراستا با نگاه «ومعادن» و تمرکز بر کل زنجیره معدن توصیف کرد و گفت: استان یزد دومین استان معدنی و چهارمین استان صنعتی کشور است و منابع طبیعی با محوریت معادن یکی از ثروت‌های اصلی استان یزد است و در حوزه سرمایه‌گذاری در این بخش، پیوست‌های سرمایه‌گذاری تکمیل زنجیره ارزش و مسئولیت‌های اجتماعی مورد توجه استان است.

فاطمی با اشاره به فعالیت‌های شرکت‌های گروه «ومعادن» در یزد، از چادرملو به عنوان یکی از مجموعه‌های پرقدمت، فعال و بزرگ کشور نام برد که خدمات زیادی در حوزه معدن و زنجیره‌ی پایین دستی و فولاد انجام داده است و از همراهی استان برای سرمایه‌گذاری‌های جدید این شرکت خبر داد و بر ضرورت تسهیل‌گری در فعالیت‌های اکتشافی، واگذاری‌ها محدوده‌های معدنی، صدور مجوزها، تامین زیرساخت‌ها، پرداخت تسهیلات تاکیدکرد و رفع موانع سرمایه‌گذاری و فعالیت معدنی را از وظایف و تکالیف دولت دانست.

استاندار یزد در ادامه به نقش حوزه معدن و صنایع معدنی در ایجاد اشتغال پایدار در منطقه پرداخت و با اشاره به نقش ۹۰ درصدی حوزه معدن و صنعت در اشتغال استان یزد، حوزه معدن و صنایع معدنی را مهم و فرصتی برای ایجاد اشتغال پایدار توصیف کرد.

وی همچنین از مشارکت «ومعادن» و شرکت‌های گروه در تامین زیرساخت‌های حمل و نقل بویژه در شبکه ریلی کشور استقبال کرد و با تاکید بر موقعیت استان یزد در شبکه ریلی کشور به عنوان پنج‌راه ریلی کشور و کریدور اتصال شرق به غرب و شمال به جنوب کشور گفت: در سفر رییس محترم جمهور به استان یزد، اعتباری در حدود هزار میلیارد تومان برای توسعه شبکه ریلی و افزایش ظرفیت حمل بار در نظر گرفته شد و بخش خصوصی به‌ویژه در حوزه معادن و صنایع معدنی نیز در اجرای این پروژه‌ها مشارکت می‌کنند، که سرمایه‌گذاری مجموعه چادرملو در حمل و نقل ریلی نمونه‌ای از آن است.

استاندار یزد همچنین به سرمایه‌گذاری «ومعادن» در حوزه صنایع پیشرفته در یزد اشاره کرد و با تاکید بر حمایت‌های استان از پروژه‌های تعریف شده در این حوزه گفت: کارخانه شهید قندی بخشی از هویت صنعتی استان یزد است و نگاه استان به این مجموعه برگشت به دوران طلایی فعالیت، با سرمایه‌گذاری و نوسازی فناوری و انتقال تکنولوژی به مجموعه است و استان از سرمایه‌گذاری برای استفاده از ظرفیت این کارخانه در صنایع پیشرفته استقبال و حمایت می‌کند.

فاطمی در خاتمه صحبت‌های خود با بیان اینکه مقدمات اولیه برای جابجایی این مجموعه به شهرک صنعتی یزد مهر انجام شده است یادآور شد: ما در استان، رفع موانع و حمایت مادی و معنوی از بخش تولید را بر خودمان فرض می‌دانیم و امیدواریم با اقداماتی که «ومعادن» در مجموعه شهید قندی انجام می‌دهد، شاهد پویایی و اتفاقات خوب در این مجموعه باشیم.

گفتنی است شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات (ومعادن) در رویکرد جدید خود با تمرکز بر کل زنجیره ارزش، برنامه‌های جدیدی در حوزه‌های مختلف اکتشاف، بهره‌برداری و فرآوری مواد معدنی را آغاز کرده است و در این مسیر علاوه بر بهره‌گیری از توان و تخصص داخل از تجارب موفق جهانی نیز استفاده می‌کند و با توجه به ظرفیت علمی و توانایی مالی مناسب خود، با در نظر گرفتن منافع سهامداران، ضمن برنامه‌ریزی برای ارتقاء و تکمیل پروژ‌های در دست اجرا، طرح‌های ملی و بین‌المللی متعددی را در استان‌های مختلف کشور در دستور کار خود قرار داده است.

این مطلب برایم مفید است بلی ۰ نفر این پست را پسندیده اند

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: یزد صنایع معدنی استان یزد ومعادن شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات استاندار یزد شرکت سرمایه گذاری امید شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات حوزه معدن و صنایع معدنی سرمایه گذاری استاندار یزد زیرساخت ها استان یزد گذاری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۶۷۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با توجه به شعار سال امکانات کشور و دستگاه‌های اجرایی باید در حمایت از تولید باشد/تلاش برای بومی سازی و تکیه بر توان داخلی

به گزارش تابناک به نقل از مس پرس، دکتر حسین مدرس خیابانی در جلسه‌ تولید مجتمع مس شهربابک، مهمترین رسالت شرکت ملی صنایع مس را تولید دانست و اظهار کرد: تولید یک مولفه اقتدار برای هر کشوری محسوب می‌شود و امروزه با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری در زمینه تولید، تلاش و اولویت ما رشد تولید و پیشبرد و سرعت بخشیدن به تکمیل طرح‌های توسعه شرکت ملی صنایع مس است.

وی با تاکید بر لزوم انجام مسئولیت‌های اجتماعی تصریح کرد: ایجاد اشتغال در یک منطقه بزرگترین خدمت و مسئولیت اجتماعی است.

وی ادامه داد: انجام مسئولیت‌های اجتماعی، بیشتر در گرو انجام طرح‌های توسعه و رشد تولید است و تمام تلاش و تمرکز پرسنل باید بر رونق و رشد تولید متمرکز باشد تا زمینه برای خدمت بیشتر به مردم در قالب انجام مسئولیت‌های اجتماعی فراهم شود.

مدیرعامل شرکت ملی مس ایران با تاکید بر بومی‌سازی و تکیه بر توان داخلی اظهار کرد: مهمترین وجه بومی سازی، خودباوری است وخوشبختانه مجتمع مس شهربابک در حوزه بومی‌سازی قطعات پیشگام است.

وی با تاکید بر انتقال تجربه بومی‌سازی مجتمع مس شهربابک به سایر مجتمع‌ها گفت: باید پیگیری‌های لازم برای یکپارچه‌سازی زنجیره تامین صورت پذیرد.

گفتنی است؛ مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران در سفر به شهربابک به اتفاق دکتر حسن‌زاده، معاون اقتصادی استانداری کرمان و جمعی از معاونین شرکت ملی صنایع مس، از طرح‌های توسعه مجتمع مس شهربابک بازدید کرد و در جریان مسائل و موانع پیش‌روی پروژه‌های توسعه‌ای قرار گرفت.

دیگر خبرها

  • وجود ۴۵ معدن غیرفعال در لرستان
  • با توجه به شعار سال امکانات کشور و دستگاه‌های اجرایی باید در حمایت از تولید باشد/تلاش برای بومی سازی و تکیه بر توان داخلی
  • حمایت شرکت ملی مس از طرح‌های نوآورانه با هدف کاهش هزینه‌ها و افزایش بهره‌وری
  • مهلت مزایده عمومی ۲۸۹ معدن آذربایجان غربی تمدید شد
  • تدوین نقشه راه معدنی برای تحقق حکمرانی اقتصادی در مازندران
  • ادامه حیات حوزه معدن در گرو فناوری و نوآوری
  • باید از ماشین‌آلات معدنی تولید داخل حمایت شود
  • حل مشکل آلودگی هوای اراک نیاز به حمایت صنایع دارد
  • غرفه ذوب آهن اصفهان پربازدید ترین در بین صنایع فولادی
  • معادن کلید مهم توسعه کردستان/جاده‌های معادن موجب نارضایتی مردم