Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین- طاهره گودرزی؛  امیرحسین نادری مدیرعامل شرکت توسعه معادن و فلزات در گفت و گوی اختصاصی با اقتصادآنلاین به وضعیت شرکت اشاره کرد و  گفت: این مجموعه بزرگترین شرکت سرمایه گذاری در حوزه معادن و صنایع معدنی است که رسالت اصلی آن ایجاد ارزش افزوده در صنایع معدنی کشور است.

وی ادامه داد: این شرکت پورتفوی مناسبی دارد و توانسته است بازدهی بالایی برای سهامداران خود داشته باشد و همواره پشتیبان مجموعه‌های تابعه خود بوده و در تمام افزایش سرمایه‌های شرکت‌های زیرمجموعه خود شرکت کرده است و شرکت‌ها را در تکمیل و توسعه زنجیره ارزش‌شان همراهی نموده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نادری به بازدهی 35درصدی توسعه معادن و فلزات از ابتدای سال جاری تا به امروز اشاره کرد و گفت: دارایی تحت کنترل شرکت، در حال حاضر بالغ بر یکصدهزار میلیارد تومان است و تلاش داریم با روش‌های جدیدی این دارایی را افزایش دهیم. یکی از فرصت‌های بسیار مناسبی که سازوکار آن در بازار سرمایه کشور اتفاق افتاده است، امکان ایجاد شرکت سرمایه گذاری پروژه محور بود که و «ومعادن» این افتخار را یافت تا به عنوان اولین مجموعه در کشور موفق شود یک شرکت پروژه محور سهامی عام را تاسیس کند . از این طریق با استفاده از منابعی که از طریق بازار سرمایه به دست می آید، شاهد سرمایه گذاری های مستقیم مردم در پروژه های اساسی معدن و صنایع معدنی خواهیم بود و قطعا فتح بابی خواهد بود که با حضور این شرکت و سایر شرکتهای سهامی عام پروژه که پس از این تاسیس می شوند،‌ سرمایه های مردم و نقدینگی سرگردان موجود در کشور در مسیر درست قرار گیرد تا مسیر آبادانی کشور هموار گردد.

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات با اشاره به سیاست‌های کلان این شرکت، بیان کرد: سیاست کلان «ومعادن» توسعه در بخش های مختلف معدنی کشور است. در حال حاضر عمده پورتفوی ما را شرکت‌های سنگ آهنی تشکیل می دهند اما شرکت تصمیم دارد در سایر فلزات مانند مس، سرب و روی و عناصر نادر خاکی سرمایه گذاری کند و شرکت‌ها و گروه‌های دانش بنیانی را در این خصوص سازماندهی کرده‌ایم که امیدوار هستیم خبرهای خوشی از این مسیر به سهامداران اعلام کنیم.

وی تاکید کرد: به طور جدی در حال سرمایه گذاری در زنجیره ارزش سایر فلزات موجود و قابل استحصال در کشور هستیم و شرکت‌هایی تاسیس می کنیم تا به صورت تخصصی روی این عناصر کار کنند. در سه محور غرب، شرق و جنوب کشور ، به ویژه در مناطق کمتر توسعه یافته، فعالیت هایی را برنامه ریزی و سازماندهی کرده ایم. در محور غرب با محوریت شرکت صبانور در حال سازماندهی مجموعه های مختلفی در آن منطقه هستیم.  

نادری ضمن اشاره به یک خبر خوش برای سهامداران ومعادن، اعلام کرد: چندی پیش توانستیم سهام عمده فولاد کردستان را بدست آوریم و سرمایه گذاری خوبی درحوزه آهن اسفنجی و  فولاد خواهیم داشت. با توجه به دسترسی این منطقه به ذخیره سنگ آهنی قابل توجه و بازار صادراتی مناسبی که در این منطقه وجود دارد، امیدواریم بتوانیم سنگ بنای مجموعه فولادی اثربخشی را در غرب کشور داشته باشیم.

مدیرعامل هلدینگ ومعادن در ادامه به سرمایه گذاری‌های انجام شده در شرق کشور اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: مشارکتی را در شرق کشور با برخی مجموعه های سرمایه پذیر خود یعنی شرکتهای گل‌گهر، چادرملو و گهرزمین انجام داده‌ایم که انشااله بتوانیم در معادن پلی متال و سایر معادن در این منطقه سرمایه گذاری خوبی انجام دهیم و مردم آن مناطق نیز بخوبی از این سرمایه گذاری‌ها منتفع شوند.

امیرحسین نادری ضمن اشاره به سرمایه گذاری که در غرب و شرق کشور در سایر فلزات انجام می شود، تصریح کرد: شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن وفلزات با تجربه و منابعی که در اختیار دارد در صدد است تا ، نقره، سرب و روی، مس، طلا و  پلی‌متالهای مختلف را به پورتفوی شرکت اضافه کند و به زودی شاهد تولد شرکت‌هایی در این زمینه خواهیم بود. از جمله کارهای مهم دیگر که در این هلدینگ انجام شده است، تاسیس شرکت اکتشافی بود که تجهیزات مورد نیاز آن تهیه شد و اولین حرکت، سازماندهی تیم‌های بسیار قوی در این زمینه بوده است که هم برای مجموعه های خودمان و هم برای کشور مورد نیاز است و اکتشاف را به عنوان یک حرکت اساسی در نظر گرفته و قصد  داریم تا 10 درصد از سود شرکت را در اکتشاف سرمایه گذاری کنیم.

به گفته نادری، فعالیت های اکتشافی بسیار مهم بوده و کشور ما در این زمینه دچار کمبود است و برای حفظ توازن در عرصه تولیدات معدنی و فلزی نیازمند سرمایه گذاری های گسترده در حوزه اکتشاف هستیم.

نادری به شرکت پروژه محور تجلی اشاره کرد و گفت: این شرکت حلقه واسطه بازار سرمایه و حوزه معادن وصنایع معدنی است که پول را از بازار سرمایه به سمت تولید و جاهایی که نیاز به سرمایه گذاری دارد، می برد. از سوی دیگر کسانی که در این حوزه ها سرمایه گذاری می کنند انتفاع فوق العاده ای را از بابت سرمایه گذاری در حوزه های معدن وصنایع معدنی و عناصر استراتژیک حاصل می کنند. تجلی اولین شرکت پروژه محور سهامی عام است که در کشور تاسیس شده  و مجوز خود را از سازمان بورس اوراق بهادار گرفته است و تاسیس این شرکت یکی از افتخارات شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن وفلزات بوده است که با توجه به نیروهای حرفه ای که در این شرکت هستند، موفق شدیم این اقدام مهم را انجام دهیم و راه را برای سایر شرکت ها و  سایر صنایع دیگر که بتوانند از طریق بازار سرمایه مبادرت به تامین مالی بکنند، باز کنیم.  وی همچنین از پذیره نویسی عمومی 15 درصد از سهام شرکت تجلی طی روزهای آینده در فرابورس خبرداد.

نادری در خصوص تعامل با سهامداران مجموعه اضافه کرد: برای اولین بار دو ماه بعد از برگزاری مجمع عمومی، سود سهامداران حقیقی را واریز کردیم که از این طریق رضایتمندی خوبی نزد ایشان حاصل شد. وی افزود: باعث افتخار است که عمده سهامداران ما بازنشستگان صنعت فولاد هستند و خوشحال هستیم توانستیم نتیجه اعتمادشان را به شرکت پاسخ دهیم.  

وی در پایان اظهار داشت: براساس برنامه ریزی که روی سرمایه گذاری در پروژه ها شده، بعد از ورود پروژه ها به مدار تولید، اثر آن در شرکت‌های زیر مجموعه از طریق افزایش میزان فروش و سودآوری دیده خواهد شد. من امیدوارم امسال با توجه به فعالیت های در دست اجرا و روند پیشرفت پروژه ها بتوانیم خبرهای خوبی را برای سهامداران خود داشته باشیم.

پربیننده ترین پشت پرده عدم ترخیص کالاهای اساسی از گمرکات / ترجیح واردکنندگان از کسب سود مابه‌ التفاوت ارز ۴۲۰۰ با بازار آزاد به ترخیص کالا کره ای‌ ها با خودرو و لوازم خانگی می‌ خواهند به صنعت ایران حمله کنند / صنعت لوازم خانگی به خودکفایی رسید لوازم خانگی وارداتی دوباره به بازار می آید؟ سیمان به قیمت پیش از قطع برق بازگشت / امضاهای طلایی در بازار فولاد باطل می شود کاهش صادرات ایران به چین در نیمه اول امسال / کنترل تورم راهکار نجات اقتصا‌د

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ومعادن شرکت سرمایه گذاری سرمایه گذاری سرمایه گذاری ها توسعه معادن بازار سرمایه صنایع معدنی پروژه محور پروژه ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۰۴۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فن‌بازار تخصصی معدن گشایش یافت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، فن‌بازار تخصصی معدن با انعقاد تفاهم نامه‌ای بین شبکه فن بازار ملی ایران و سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) ایجاد می‌شود.

مجید وفایی‌فر مدیر ایمینو (مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران) در حاشیه نمایشگاه اینوتکس2024  گفت: ایجاد فن‌بازار تخصصی معدن به نمایندگی ایمیدرو و با اجرای ایمینو انجام می‌شود. این تفاهم‌نامه میان مهدی صفاری‌نیا، رئیس پارک فناوری پردیس و محمدرضا موثقی‌نیا، رئیس ایمیدرو به امضا می‌رسد تا به اعتلای صنعت معدن در کشور کمک کند.

وی افزود: این تفاهم‌نامه به نوعی حلقه اتصال میان معدن و زیست‌بوم نوآوری کشور است. آنطور که به‌نظر می‌رسد این تفاهم‌نامه می‌تواند کمک کند تا بخش سنتی کشور در حوزه معدن بتواند با شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپی ارتباط برقرار کرده و کمک بزرگی برای حل مشکلات صنعت معدن باشد.

وفایی‌فرگفت: صنایع معدنی می‌توانند مشکلات خود را به این شرکت‌ها اعلام کرده و راه‌حل‌های فناورانه به دست بیاورند. 

محمدصالح خالقی دبیر شبکه ملی فن‌بازار ایران نیز با اشاره بر هدف این تفاهم‌نامه گفت: با توجه به نیاز‌های فناورانه حوزه معدن و شناسایی ۳۰۰ قلم کالای وارداتی، فن‌بازار تخصصی معدن افتتاح شد. بدین صورت ما با رصد کل کشور و بررسی ظرفیت‌های موجود به رفع نیاز‌های این حوزه می‌پردازیم و به نوعی به سرمایه‌گذاری حوزه معدن کمک می‌کنیم.

مجتبی جباری‌پور معاون توسعه نوآوری پارک فناوری پردیس هم اظهار کرد: با مشارکت ذی‌نفعان حوزه صنعتی معدن توانستیم با اعطای نمایندگی فن‌بازار تخصصی معدن به ایمیدرو نیاز‌های این حوزه را رفع کنیم. فن‌بازار یک زیر ساخت برای تبادل نوآوری فراهم می‌کند و راهبری تخصصی آن را ایمیدرو برعهده خواهد داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پردیس دریایی دانشگاه‌های مطرح کشور به هرمزگان منتقل می‌شود
  • اتکا به صنایع منبع محور، عامل کاهش تاب آوری در مقابل شوک‌های خارجی
  • بروزرسانی تجهیزات آزمایشگاهی با کمک اپرتورهای ارتباطی
  • چگونه می‌توان زنجیره ارزش پتروشیمی را توسعه داد؟
  • ادامه حیات حوزه معدن در گرو فناوری و نوآوری
  • بازدید معاون رئیس‌جمهور از زخم کهنه صنعت لرستان
  • شورای راهبردی گردشگری تشکیل شده است
  • فن‌بازار تخصصی معدن گشایش یافت
  • فن‌بازار تخصصی معدن افتتاح شد
  • معادن کلید مهم توسعه کردستان/جاده‌های معادن موجب نارضایتی مردم