Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصاد آنلاین، در این جلسه که  منصور یزدی زاده مدیرعامل شرکت ذوب آهن اصفهان و  امیرحسین نادری مدیرعامل سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات به همراهی هیات مدیره و مدیران ارشد این دو شرکت در محل شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات حضور داشتند، ظرفیت های موجود برای همکاری در زمینه های تامین مواد اولیه، تولید و بازرگانی به بحث و تبادل نظر گذاشته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرعامل سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات با اشاره به پتانسیل بالای ذوب آهن در زمینه دانش فنی به عنوان پیشگام این عرصه گفت: ما به عنوان مجموعه سرمایه گذاری وظیفه داریم بستر لازم را برای توسعه صنعت در کشور فراهم کنیم و در این راستا از هرگونه همکاری با شرکتهای فعال در صنعت استقبال می کنیم. بدون شک این هم افزایی ها در نهایت ارتقای سودآوری و رضایت سهامداران را در پی خواهد داشت. 

 نادری تاکید کرد: کشور ما در مقطع کنونی از حیث جایگاه بین المللی به اقتدار ویژه ای دست یافته است که در طول سده های اخیر بی سابقه است. باید از این موقعیت در جهت توسعه صنعتی و اقتصادی کشور نهایت بهره را ببریم. تلاش می کنیم با هماهنگی و همکاری مجموعه های توانمند، زنجیره تولید به مزیت های نسبی بیشتری برای حضور در بازارهای منطقه ای و جهانی دست یابیم.

وی افزود: به دنبال آن هستیم که همکاری ما با ذوب آهن، تولید محصولات جدیدی را در زنجیره فولاد کشور در پی داشته باشد. 

در این جلسه مقرر شد تفاهمنامه کلی همکاری های این دو مجموعه تهیه و کمیته راهبری ویژه ای جهت پیگیری و مدیریت اجرای آن تشکیل شود. 

این همکاری ها می تواند در زمینه سرمایه گذاری مشترک دو مجموعه در حوزه های مختلفی چون تولید کک متالوژی، واگن سازی (چرخ و محور)، توسعه و انتقال تکنولوژی، اسکله و حمل و نقل، لجستیک و تأمین تجهیزات، مواد نسوز، صادرات و سایر زمینه های مورد علاقه طرفین باشد. 

مشارکت در تأمین منابع مالی پروژه ها و کمک در تکمیل طرح های توسعه از طریق نخستین شرکت سهامی عام پروژه محور که توسط «ومعادن» در بازار سرمایه شکل گرفته، یعنی شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات، بعنوان ظرفیت دیگری در همکاری های فی مابین مطرح گردید.

پربیننده ترین بازدید مدیر برنامه ریزی و مطالعات راهبردی شستا از پروژه انتقال شرکت پشم شیشه ایران ۲کشتی حامل کالای اساسی در بندر چابهار پهلو گرفت قیمت میلگرد صادراتی ارزان تر از قیمت فروش داخل صادرات به عراق افت کرد وزارت صمت با ۴۰۰شرکت قرارداد مسئولیت‌ های اجتماعی منعقد کرد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ذوب آهن اصفهان انتخابات ۱۴۰۰ توسعه معادن و فلزات سرمایه گذاری ذوب آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۰۴۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح پهنه‌بندی حریم مشهد به تصویب شورای عالی شهرسازی و معماری رسید

به گزارش خبرآنلاین از خراسان، محمدرضا قلندر شریف در گفتگویی با اشاره به جلسه شورای عالی شهرسازی و معماری کشور، اظهارکرد: پس از کش و قوس‌های فراوان و طی فرآیند قانونی تایید و تصویب در کارگروه امور زیربنایی و شورای برنامه ریزی استان، مطالعات تدوین سند پهنه بندی حریم شهر مشهد در چارچوب طرح جامع توسعه و عمران شهر در شورای‌عالی شهرسازی و معماری کشور مطرح و به تصویب رسید.

وی گفت: مطابق با این طرح، حریم کلان‌شهر مشهد با مساحت ۸۷ هزار و ۸۸۰ هکتار مشتمل بر تعداد ۱۲۴ سکونتگاه با ۱۸۱ هزار و ۹۰۰ نفر جمعیت و هسته‌های صنعتی کارگاهی و فعالیتی بیشمار با برخورداری از فرصت‌ها، ظرفیت‌ها و قابلیت‌های بیشماری از جمله توپوگرافی مناسب، عرصه های سبز عمومی توسعه یافته، زیرساخت‌ها و تاسیسات زیربنایی، زیرساخت‌های تصفیه منابع آبی، فاضلابی و تولید آب خاکستری، شبکه راه‌های دسترسی و منظومه سکونتگاه‌های روستایی است.

شهردار مشهدمقدس افزود: متاسفانه در سال‌های اخیر این ظرفیت‌ها به دلیل نبود طرح و برنامه مدون از سویی و ناهماهنگی در اقدامات سازمان‌ها و دستگاه‌های مسئول از سویی دیگر دستخوش سودجویی عمومی و آسیب‌هایی از حیث تشدید بهره‌برداری از منابع طبیعی، برهم خوردن تعادل نظام سکونت، فعالیت، سازمان فضایی، محیط زیست و ... شده است.

قلندر ادامه داد: بر همین اساس شهرداری مشهد در راستای تعیین تکلیف وضعیت سیاسی و اداری، به منظور بهبود و نظم بخشی به توسعه پایدار حریم در قالب نظام برنامه ریزی کشور، بر آن شد تا سند پهنه بندی حریم ذیل اسناد بالادستی را بر اساس اصول و معیارهایی منبعث از قوانین و مقررات، طرح‌های موضعی و فرادستی، خصوصیات طبیعی حاکم و ویژگی های نظامات مختلف تهیه و تصویب کند.

وی افزود: هدایت و انجام این طرح در قالب کمیته راهبری حریم متشکل از نمایندگان کلیه ارکان مدیریت شهری از جمله استانداری، شهرداری، اداره کل راه و شهرسازی، محیط زیست، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان، جهاد کشاورزی و ... در کارگروه‌ها و کمیسیون های شورای اسلامی شهر مشهد طی جلسات متعدد مورد بررسی قرار گرفت.

شهردار مشهدمقدس در ادامه به مهمترین رویکردها و سیاستهای پیشنهادی پهنه بندی حریم اشاره و اظهار کرد: بخشی از این رویکرد و سیاست های پیشنهادی در دو قالب حفاظت و پیشگیری از جمله حفاظت و صیانت از آبخوان مشهد منابع آبی همچون دریاچه سد طرق و بهره برداری بهینه از اراضی قهوه ای همچون کوره پزخانه های متروکه تعریف شده است.

وی افزود: در مجموع با پیش بینی این برنامه و سازو کارها، امید می رود با همت جمیع ارکان و دستگاههای اجرایی متولی، اهداف این طرح که توسعه پایدار، حفاظت و صیانت و بهبود کیفیت گستره حریم در تمامی ابعاد منطبق بر چشم انداز در افق طرح است، محقق شود.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904159

دیگر خبرها

  • تولید ۲۰۰ مستند از برنامه‌های بسیج و سپاه
  • ادغام شرکت‌های کوچک نفتی و فولادی جهشی در اقتصاد کشور است
  • طرح پهنه‌بندی حریم مشهد به تصویب شورای عالی شهرسازی و معماری رسید
  • بروزرسانی تجهیزات آزمایشگاهی با کمک اپرتورهای ارتباطی
  • شهرداری خواهان بام خرم‌آباد/ چراغ سبز منابع طبیعی استان
  • کاهش وابستگی شهرداری قم به محصولات غیر بومی با همکاری استارتاپ‌ها
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • اسلامی: به دنبال خلق فناوری در حوزه انرژی اتمی هستیم
  • فولاد مبارکه؛ دارنده کامل‌ترین زنجیره تولید ورق‌های فولادی
  • افزایش واردات محصولات دارای تولید داخل خبر خوبی نیست